...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Eseményarchívum

Tudod hogy hívtuk évekig ezt a versenyt? KI A LEGÉNY A GÁZON??? 

A tréfás név azonban talán az egyik legkomolyabb kihívást takarja. 1 órát kell egyedül, saját magadat is legyőzve, lehetőleg kiváló köröket futva teljesíteni. Adta már fel meglett felnőtt férfi és csinálta végig 12 éves kissrác, ráadásul szuper eredménnyel...

BELŐLED MIT HOZ KI SZERINTED A 120 KÖR?  >> NOVEMBER 17. - 16.00 >>

2018-ban is útjára indult az egyik legsikeresebb versenytípusunk, a Dupla Futamos Verseny. Miért is olyan népszerű évek óta ez a versenyszám? A válasz nagyon egyszerű. Azért mert taktikus, izgalmas és fair. A túraautó-világbajnokság hazánkban is évek óta óriási népszerűségnek örvend, hála Michelisz Norbinak és a többi magyar versenyzőnek.

A Dupla Futamos Touring Verseny során a WTCR-hez hasonlóan egy időmérőn és két külön futamon kell bizonyítaniuk a versenyzőknek. Nálunk viszont két különböző irányban* kell az indulóknak az első helyért küzdeni a versenynapon. Izgalmasan hangzik, igaz? Mivel nem a "fő futammal" kezdünk, hanem a fordított irányos meccsel, a "feszültség" tényleg az utolsó pillanatig tart. 

Azért fair játék ez a verseny, mert a két futam során minden versenyző esélyt kap arra, hogy a képességeitől függetlenül  az élen végezzen, köszönhetően a két különböző rajtsorrendnek. A fenti szabályok, és az idei évre visszatérő fordított irány* hihetetlenül megszínesítik a versenyprogramot, amelyen tehát a taktikai érzék is kiemelt szerepet kap, akárcsak a gyorsaság vagy fizikai erőnlét.

Fogadjunk, hogy kedvet kaptál erre a gokartos mókára? De tudjuk, hogy ez egyáltalán nem kérdés!

Olvass tovább most és nézz utána a részleteknek... ;)

Mit gondolsz, képes vagy közel 50 kört menni egyhuzamban a legújabb és egyben leggyorsabb pályavonalunkon? Szombati versenyünkön most ez a feladata minden amatőr versenyzőnek, aki kipróbálná magát egy rendhagyó váci gokartversenyen. Ez nem bajnokság! Nem gyűjtünk pontokat! Csak beülsz, 1 verseny tele ellenfelekkel és Tiéd a pálya! Tetszik? Felkészültél? Akkor olvass tovább >>>

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Akár ez is lehetne a mottója a szombati gokartversenynek, hiszen ahhoz, hogy az élen végezzen egy alakulat, a csapat összes tagjának együtt és egymásért kell dolgoznia.

Akik a leghatékonyabban tudnak együttműködni és a sebességük mellé egy elsőrangú taktikát is végig tudnak vinni szombaton, ők lesznek a 2 órás csapatverseny győztesei a váci gokartpályán.

Szereted a hosszútávú gokart versenyzést, ahol a kitartás alapfeltétel?

Hiszel az összetartó csapatmunkában, és feltétel nélkül bízol a társaidban?

Kipróbálnál egy rövidebb csapatversenyt, ahol szintén azonos feltételek vannak?

Megszületett a következő váci gokartos viadal, ami az izgalmas szabályrendszerével egyből magával fog ragadni Téged és csapattársaidat egyaránt.

 

Legfrissebb híreink:

Akárcsak 4 évvel ezelőtt, a 2016-os nyári olimpiai játékok és a játékokon Magyarországot képviselő sportolók tiszteletére idén is megrendezzük a Váci Gokart Olimpiát.

Ne késlekedj sokat: Legyél Te is Gokart Olimpikon Vácon!

 

 

Ha szereted a csapatversenyeket, és a haverokkal is szívesen gokartoznátok együtt egymásért, tegyétek próbára magatokat egy váci endurance 2 órás csapatversenyen. A következő csapatverseny május 21-én, szombaton kerül megrendezésre a váci gokart pályán.

2016-ban is megrendezésre kerül a Váci Gokart Bajnokság versenysorozata, amelynek lebonyolítási rendszere az előző évekhez hasonlóan idén is átesett kisebb változásokon. De csak pont annyit módosultak a szabályok, hogy még izgalmasabbá tegyék a sorozatot, és fokozzák annak hangulatát. A 2016-os Váci Gokart Bajnokság mindazoknak szól, akiknek a gokartozás nem csak egy egyszerű hobbi, hanem valódi életérzés. Ha mindened a gokart versenyzés, és szeretnéd kipróbálni, hogy idén mit nyújthat számodra a VGB Grand Prix, neked is a tesztversenyünkön a helyed...

 

A 2015-ös tavaszi Klub Bajnokság záró, 6. pontszerző futama június 13-án, szombat délelőtt kerül megrendezésre a váci pályán. 

Április 18-án, szombaton folytatódik a Váci Gokart Bajnokság versenysorozata, amely a Forma-1 versenyhétvégéin kerül megrendezésre. Ezen a hétvégén a Bahreini Futam következik, amely immáron a 4. VGB-s megmérettetés a 2015-ös évadban.

Itt az idő, hogy lezárjuk az idei szezont, és az utolsó (remélhetően) csapadékmentes hétvégét szemeltük ki arra, hogy a Gokart Klub versenyzőink tudását egy rendkívül érdekes versenyen mérjük fel. Ahhoz, hogy ezt a tudást arányaiban mérhessük fel, olyan versenyre van szükség, amelyen minden résztvevő azonos eséllyel indulhat, így bárki megnyerheti a tornát. Rendhagyó módon ezen a viadalon ugyanis nem az a versenyző lesz a győztes, aki a leggyorsabb, hanem az, aki az egyéni sebességét legjobban képes konstans formába önteni. A jelszó: STABILITÁS!

Olvass tovább a lebilincselő részletekért...

2014.11.15. - 16:00

Ez az a verseny, amin részt kell venned... Miért? Mert ez nem csak egy bajnokság - Vácon versenyezni egy életérzés. Legyen bármilyen hosszú a szezon, mi mindig igyekszünk valami egészen ütős újdonságot belecsempészni a soron következő futamba. Csak pár dolog állandó a VGB-n, mint például a nagyszerű társaság, a remek versenyek és az őrülten jó hangulat, aminek Te is a részese lehetsz! Vége a nyárnak, de ez csak annyit jelent, hogy nincs kánikula... Viszont van vadiúj, gyors pályavonal, amin a nappali világosból a szürkületen át gokartozunk a villanyfényes pálya hihetetlen hangulatáig. Ha pedig leesik pár csepp eső, csak fokozza az izgalmakat az egyébként is minden igényt kielégítő baráti összecsapásokon. Igen, baráti viadalok, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk az egymás iránti tiszteletre mind a pályán, mind azon kívül. Így nem is csoda, ha egyre jobb csapat jön össze azokból, akik szívesen kipróbálják a versenyzést Vácon! Te közéjük tartozol? :)

Gyere és versenyezz nálunk akkor is ha először próbálod ki, és akkor is, ha már "régi motoros vagy", mert mindenkinek találunk ellenfelet. A 2014-es szezon során eddig több, mint 140 vállalkozó kedvű vendég vett részt a Váci Gokart Bajnokság futamain. Légy Te a következő! Tudod... minden Forma-1-es hétvégén szombaton a váci gokartpályán! A következő versenyről részletesebben itt olvashatsz:

Az október 26-án, vasárnap délelőtt 10 órától megrendezésre kerülő őszi Gokart Klub Bajnokság utolsó fordulójának résztvevői számára extra edzéslehetőséget kínálunk.

Szombaton egy 120 körös kihívásra invitáljuk a rutinosabb gokartosokat. 60 perc + az időmérő az olyan mintha 8 sima gokartmenetet mennél szünet nélkül... Szerinted menni fog? 

Ismerd meg a részleteket itt:

Gokartsulit végzettek figyelem!

Indul az 5 részes Klub Bajnokságunk ahol csak iskolás korú, csak gokart iskolát végzett versenyzők lépnek pályára. Hogy melyik gokartsuliba jártál, az mindegy, gyere és mutasd meg mit tanultál! Itt mindenki ismeri a szabályokat, zászlójelzéseket és igazán komoly futamok várhatók, értékes nyereményekért! Tudj meg róla mindent itt és regisztrál most!

 

Oldalak