...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Szervezd a csapatod a 2 órás váci endurance gokart versenyre!

  • Melyik a legnagyobb gokartos erőpróba a szabdtéri GokartVác aszfaltcsíkján?
  • Melyik az a gokartverseny, amihez 2-6 fős csapatot kell összehoznod, hogy nyerhess?
  • Melyik az a kihívás, amelyen már kevés egyszerűen a jó köridő?

Nem létezik, hogy Te nem hallottál a legnagyobb GokartVácos  megmérettetésről... Ezt a versenyt Neked is muszáj egyszer kipróbálnod... és most itt az alkalom, hogy.... tovább olvass :)

Ez a verseny a váci gokartozás történelem egyik legnagyobb megmérettetése!

  • Ezen az estén már ne csinálj más programot!
  • Ezen az estén legyél lehetőleg kipihent!
  • Ezen az estén akkor is sztár lehetsz, ha nem Te vagy a legesleggyorsabb!
  • Ezen az estén a csapatmunka számít!

Nem olvasok tovább, lefoglalom a gokartunkat MOST!

Eljött a pillanat, hogy megalakítsd saját gokart csapatod ... 

...mert ezen a szabadtéri gokart versenyen minden kicsit más lesz, mint amit megszoktál. Nem Te vagy a barátaid, kollégáid, osztálytársaid, haverjaid ellen, hanem együtt vagytok, egymást segítitek egy másik társaság ellen. Itt végre labdába rúg az is, aki...

  • nem a TOP köridők császára,
  • aki nem a driftelés koronázatlan bajnoka
  • és nem a gokartpályák aranyérmeinek kizárólagos őrzője...

... itt, ezen a gokartversenyen a jó csapatjátékos, a megbízható, stabil és kitartó versenyző és csapata viheti haza a végső babérokat!

Miről szól ez a gokartverseny?

3 órás gokartverseny a gokartvácnálLássuk, hogy minek kell teljesülnie ahhoz, hogy a verseny létrejöjjön és Te és csapatod részt vehessen rajta:

A 2 órás gokart versenyről: Ez egy 2 órás gokartverseny csapatban! A rajtsorrendet csapatonkén 3 kör időmérővel döntjük el. Az első etapra a csapatok maguk választanak gokartot rajtsorrendben. A 120 perc alatt mindegyik csapat megy mindegyik gokarttal ugyanannyi etapot, és meghatározott sorrendben cserélnek járművet. A csapatok átlagsúlyának a verseny végén egyezniük kell, amihez plusz súlyokat használhatnak a csapatok a verseny folyamán.  Az a csapat nyer, aki a legtöbb kört teljesíti a 2 óra alatt. 

A gokart csapat alakításról: Egy csapatot 3-6 fő körül érdemes kialakítani, de nem tiltja a szabály, hogy ennél kevesebben vagy épp többen legyetek! De az átlagos létszám, amivel "könnyedén" teljesíteni lehet az a 3-6 fő!  

Minden csapatnak saját belső stratégiát kell kialakítani a cserékre. Minden csapat kb 15-16 percet tölt egy gokartban egy etap során, majd ennek letelte után kötelezően ki kell állniuk a boxba. Figyelem! 15-20 perc egyben tempós köridőket teljesítve nagyon fárasztó! Lehet, hogy logikusnak tűnik a jó ritmust elkapó versenyzőt bent tartani, de ha a fáradtságtól csökken a koncentráció, akkor nőnek a köridők is. Egy pihent, gyorsabb versenyző talán jobb köridőkre lehet képes!

A szervezésről, nyereményről és egyéb tudnivalók:

3 órás gokartverseny a gokartvácnálA következő 2 órás gokartverseny ideje: 

2018.10.06. SZOMBAT - 9:00-tól

Nevezési díja a csapatnak van, a belső elosztása a csapatok dolga. Ára: 25.000 Ft

Szemléletesen: pl. 2 főnél 60 perc gokartozás jut 1 emberre - ez 12.500 Ft  / fő, de lehet 4-en jönni, így 30 perc és 6250 Ft / fő. 

Apróbetűs részek: Ha meghibásodik egy gokart, cseregokartot biztosítunk. Ha nem áll rendelkezésre több cseregokart, akkor a csapat versenye befejeződött, nevezési díját a megtett körök alapján részarányosan később legokartozható. Amennyiben a verseny kezdetén esik az eső, életbe léphet az esőnap (intenzitástól és előrejelzéstől függ), de verseny közben kezdődő esőzés erősségétől függően a versenyszervezők döntenek a verseny megszakításáról és/vagy folytatásáról. 

FIGYELEM! Kérlek regisztrációval jelezd, hogy JÖTTÖK a versenyre, és azt is, pontosan hány fős lesz a csapat!

KÉRÜNK, hogy csak abban az esetben regisztráljatok, ha 100%-ban biztos a részvételetek! Minden más esetben telefonon vagy e-mailben jelentkezzetek a versenyre!

 

Ennyit a 2 órás gokart verseny tudnivalóiról

Talán még azzal egészíthetem ki, hogy óriási élmény szokott lenni a résztvevőknek akármilyen eredménnyel is zárul a verseny az igazi aszfaltos, szabadtéri gokart pályán. Néha megtréfál pár szem eső is, előfordult már... sosem volt izgalmasabb még a 2 órás gokartverseny, mint amikor ez előfordult!

Szedd össze a barátokat, állítsd őket a mérlegre és indulhat a nyár egyik legnagyobb szabású kalandja! Add meg az adataid itt, majd e-mailben elküldjük a regisztráció véglegesítéséhez szükséges adatokat!

FIGYELEM! A regisztráció a 2018.10.06-án (szombat) délelőtt tartandó 2 órás gokartversenyre szól!!!

Nyugi, a spamet mi is utáljuk ezért soha nem adjuk ki adataid másnak és mi is csak a versenyeinkről, akcióinkról való értesítésre használjuk fel címed, max. havi 3-4 alkalommal, amiről természetesen szabályok szerint bármikor leiratkozhatsz!